20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Şoförlere babalar günü hediyesi

15 Haziran 2008 tarihinde kutlanacak olan “Babalar Günü” dolayısıyla Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası çoğunluğu baba olan oda üyelerine jest yaptı. Oda tarafından il merkezinde odaya bağlı görev yapan sürücülere Babalar Günü dolayısıyla gömlek hediye edildi.


Aydın'da şoförlük mesleğini yapanların yüzde 99'unun babalardan oluştuğunu belirten Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Tuncal, tüm babaların ve meslektaşlarının babalar gününü kutladı. "Bilindiği gibi 15 Haziran 2008 Pazar günü Babalar Günüdür. Üyelerimizin yüzde 99'u şoförlük mesleğini icra etmelerinden dolayı erkek üyelerden oluşmaktadır. Bu günün anısına, çam sakızı çoban armağanı, unutulmadıklarını göstermek ve ödedikleri aidatların geri dönüşünün sağlanması amacıyla Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ve yönetim kurulumuzca her üyemize bir gömlek hediye etmeyi düşündük. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi, bundan sonraki yıllar içinde geleneksel hale getirmeyi kararlaştırdık” dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Tuncal, il merkezinde yolcu taşımacılığı yapan en yaşlı şoförlerden olan Hüseyin Tezcan’a Babalar Günü hediyesi olan gömleği hediye etti. Törene katılan tüm şoförlerin hediyelerini almasının ardından, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Bugüne kadar bağlı bulundukları oda tarafından ilk defa böyle bir hediye aldıklarını belirten şoförler ince davranışlarından dolayı oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

..
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 14:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?