31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

SÖGİAD geleneği bozmayacak

SÖGİAD’IN YENİ YÖNETİMİ DE GELENEĞİ BOZMAYACAK

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) tarafından düzenlenen kahvaltılı istişare toplantıları geleneğini Salih Deniz Günal Başkanlığı’ndaki yeni yönetimde bozmayacak.

SÖGİAD’ın yeni dönemdeki ilk kahvaltılı toplantıları aynı zamanda SÖGİAD üyesi olan Ege ve Akdeniz Bölgeleri Genç İş Adamları Federasyonu Başkanı Efkan Ceylan’ın onur konuğu olduğu toplantı ile başladı.

Köroğlu Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya SÖGİAD Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere SÖGİAD üyeleri katıldı. Toplantıda geçtiğimiz günlerde 14 kişinin katıldığı SÖGİAD’a yeni katılan iki üyenin daha rozetleri takıldı. Hakan Öztürk ve Mustafa Aydın SÖGİAD’ın en yeni üyeleri olurken, SÖGİAD’ın üye sayısı 44’e yükseldi.

SÖGİAD Üyesi Efkan Ceylan’ın kendi içlerinden çıkarak EGAFED Başkanlığı ve bunun yanında TÜGİK Genel Sekreterliği’ne gelerek Söke’ye ve kendilerine gurur yaşattığını belirten SÖGİAD Başkanı Salih Deniz Günal; SÖGİAD’ın yeni dönemde de Söke ile ilgili tüm projelerin yanında ve öncülerinden biri olacağını söyledi. S. Deniz Günal, SÖGİAD üyelerinin çeşitli alanlarda Söke için görev alan kişilerden oluştuğuna dikkat çekerek; “Bizler Söke için kafa yoran ve çalışan insanlarız. Bireysel olarak görev aldığımız noktalarda çalıştığımız gibi tüm projelerde SÖGİAD olarak da elimizi taşın altına koymaktan kaçınmayız” dedi.

“EGAFED VE TÜGİK HAK ETTİĞİ YERE GELİYOR”

2. dönem EGAFED Başkanlığı ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Sekreterliği görevini üstlenen Efkan Ceylan; yapılan verimli çalışmalar neticesinde EGAFED ve TÜGİK’in hak ettiği yere geldiğini söyledi. EGAFED’in 14 GİAD ile TÜGİK’in ise 60 GİAD ve 6 bin 300 civarında üyeye ulaştığını belirten Efkan Ceylan, “Gerçekleştirilen toplantılar arasında iş ve güç birlikleri giderek artıyor. Koordinasyon toplantılarımızın bu anlamda amacına ulaştığını görüyoruz. Diğer taraftan siyasilerin EGAFED ve TÜGİK olan yoğun ilgileri Federasyon ve Konfederasyonumuzun iyi bir ivme kazandığının göstergesidir” diye konuştu.

“İŞ BİRLİĞİ VE İŞ ORTAKLIKLARININ ZAMANIDIR”

Bu güne kadar düzenlenen ticari koordinasyon toplantılarının mini fuarlar havasında geçtiğini ve Türkiye’nin her köşesinden iş adamlarının birlikte iş bağlantıları yaptıklarına dikkat çeken EGAFED Başkanı Efkan Ceylan; koordinasyon toplantılarının yakın zamanda EGAFED Fuarı’na dönüşeceğini söyledi. Efkan Ceylan, EGAFED Bölge’de belirlenecek bir merkezde açacağı fuar ile iş adamlarını fuarda buluşturmaya hazırlandığını söyledi. Efkan Ceylan, bugünkü ekonomide iş ortaklıkları ve iş birlikteliklerinin olmazsa olmazlardan biri olduğuna dikkat çekerken; Sökeli iş adamlarına da bu konuda girişimlerde bulunmalarını sözlerine ekledi.

SÖGİAD’IN YENİ YÖNETİMİ DE GELENEĞİ BOZMAYACAK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:37:04
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 17:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?