20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Söke 85. yılı coşkuyla kutladı

Cumhuriyet Bayramı’nın 85. Yıldönümü nedeniyle Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan ve eşi tarafından düzenlenen Cumhuriyet kokteyli Söke Öğretmen Evi Salonunda gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Kokteylinde Kaymakam İsmail Demirhan ve eşi konukları kapıda karşıladı. Söke garnizon Komutanı İst. Kur. Alb. Mustafa Köseoğlu, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Ağır Ceza Reisi Ahmet Turan Taşkaya, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, ilçe protokolünün üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile davetliler katıldı.

Cumhuriyet’in ilanının 85. Yıl coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; bu coşkunun yaşanmasında büyük katkıları olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, kahraman Türk Milleti’ne minnettar olduklarını söyledi. Demirhan Söke’de gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı törenlerinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Kokteylde Kaymakam İsmail Demirhan, Söke Garnizon Komutanı İst. Kur. Alb. Mustafa Köseoğlu, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi eşleri ile birlikte pasta keserken; İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan eşine pasta yedirdi.

Kaymakam Demirhan’ın konuşmasından sonra müzik eşliğinde kokteyle geçildi. Davetlilere dağıtılan Türk Bayrakları 10. Yıl Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesi ile birlikte salonda coşkulu görüntüler oluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 12:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?