20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Söke CHP'de görev bölümü

15 Aralık tarihinde İlçe Kongresini yaparak, yeni yönetim kurulunu belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı; görev bölümünü yaptı. Parti binasında yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla basın toplantısı gerçekleştiren CHP Söke İlçe Başkanı Erkan Polat açıklamasında 2007 yılını da değerlendirdi. 

2007 yılında terör ve işsizliğin arttığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Erkan Polat yaptığı değerlendirmesinde; hükümetin icraatlarını da eleştirdi. Polat, 2008'in ülkeye huzur mutluluk barış getirmesini diledi. 

Bu arda CHP Söke İlçe Yönetimi'nde yapılan görev dağılımında Kemal Demirtaş İlçe Sekreterliği, Sevim Şahin İlçe Saymanlığı, Ahmet Ormancı İlçe Eğitim Sekreterliği, Hatice Sarınç ve Mehmet Arif Ceylan Basından Sorumlu Komisyon Üyeliği, Ekrem Palabıyık ve Süleyman Aşkın Tarım-Köy ve Beldelerden Sorumlu Komisyon Üyeliği, Ahmet Şükrü Sezen, Hasan Koruk, Melda Keskin ve Sevim Şahin Sivil Toplum Örgütleri ve Sendikalardan Sorumlu Komisyon Üyeliği, Sevgi Önal ve Melda Keskin Kadın Kollarından Sorumlu Komisyon Üyeliği, Kemal Demirtaş, Fatih Akkentli ve Ahmet Ormancı Gençlik Kollarından Sorumlu Komisyon Üyeliği; Mehmet Arif Ceylan, Erkan Akbabalı ve Hasan Koruk Meslek ve Esnaf Odalarından Sorumlu Komisyon Üyeliği görevlerine getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 15:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?