20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Söke CHP'de istifa şoku!

SÖKE CHP’DE İSTİFALAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda 8 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti.

CHP Söke İlçe Teşkilatı yönetiminde yer alan Yasemin Gürsoy, Ersin bayrı, A. Şükrü Sezen, Yusuf Malcı, Erkan Akbabalı, Ayşe Öner, Mehmet Aslan ve Süleyman Aşkın’ın yönetim kurulundaki görevlerinde istifa ettiklerini açıkladı.

İstifaların CHP Aydın İl Teşkilatı’na sunulduğunu ve resmi bir onayın henüz gelmediğini belirten Söke CHP İlçe Başkanı Melda Keskin, bu nedenle istifalar ile ilgili net bir açıklamayı kamuoyu ile paylaşmadığını söyledi. İstifaları doğrulayan Melda Keskin; “Söke CHP’de sorunlar aşılacaktır. Parti sahipsiz değildir. Yakın zamanda çok güzel şeyler olacaktır. Buna gönülden inanıyorum. Bazı yorumlarda benim şerefim ve aileme kadar dil uzatıldı. Bunları yapanları çok iyi biliyorum. Günü geldiğinde bende açıklamalar yapacağım. Ancak bazı gerçekleri dile getirdiğimde o insanlar kendi vicdanları ile nasıl hesaplaşacaklar çok merak ediyorum. Yanlış ve yalan haberler ile yorumlar beni çok yaraladı” dedi.

PARTİ TÜZÜĞÜNÜ OKUSUNLAR

İstifaların gündeme gelmesinden sonra birçok yorumun yapıldığını ancak sürecin ilden gelecek onaya bağlı olduğunu belirten İlçe Başkanı Melda Keskin; “Yorum ve haber yapan arkadaşlar bizlere sormalı veya tüzüğü okumalılar. Ezbere yorumlar yapılıyor. CHP tüzüğüne göre; istifaların CHP İl Teşkilatı tarafından onaylanırsa, istifaları kabul edilen yönetim kurulu üyelerinin yerine genel kurulda seçilen yedek yönetim kurulu üyelerine gidilecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2011 Cumartesi 12:40:04
Güncelleme :9 Temmuz 2011 Cumartesi 16:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?