20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Söke DP belde ve köy gezilerine başladı

Demokrat Parti (DP) Söke İlçe Teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesinde ilçe yürütülen seçim çalışmaları kapsamında belde ve köy gezilerine başladı. Belde ve köy toplantılarının startını Bağarası Beldesi'nden başlayan DP İlçe Teşkilatı'nı oldukça kalabalık bir grup karşıladı. DP Söke İlçe Başkanı Mızrap Nazlı başkanlığında gerçekleşen ziyaret programına, DP Söke İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Açılışta konuşan DP Bağarası Belde Başkanı Esat Arıcı, devam eden yerel seçim çalışmaları sırasında kendilerini yalnız bırakmayan ilçe yönetimine teşekkür etti. Bağarası'nda yoğun bir çalışma programı takip ettiklerini ifade eden Arıcı, 2009 yılı Mart ayında yapılacak olan seçimlerden mutlu bir sonuçla ayrılacaklarını iddia etti.
22 Temmuz genel seçimleri sürecini değerlendiren DP İlçe Başkanı Mızrap Nazlı da konuşmasında, DP'nin seçim sürecinde yapılan yanlışlar nedeniyle meclis dışında bırakıldığını kaydetti. Oluşan bu olumsuz tablonun izlerini sile bilmek için gerekli çalışmaların yapıldığına işaret eden Nazlı, Söke-Bağarası ve Koçarlı turizm yolu projesinin devamının getirilmesi için konunun takipçisi olacaklarını açıkladı. Bu yolun tamamlanması ile Bağarası Beldesi'nin bölgeye çok fazla bir faydasının olmayacağını ifade eden Nazlı, "Turizm yolunun yapılabilmesi için istimlaklar gerekiyor. Bu istimlak yani kamulaştırmaların yapılamayacağı zaten ortadaydı. Bağarası'ndan sonra Söke-Güllübahçe-Didim yolu da genişletilerek turizm yolu yapılacaktı ama yapılamadı. Bağarası Belediyesi yönetimi ikinci dönemlerinde olmasına rağmen beklenen hamleleri yapamadı. Belde sanayi ile tanıştırılmadı. Yerel seçimler sonrasında halkımızdan alacağımız destek ile Bağarası Beldesi'nde belediyenin nasıl bir güç olduğunu göstereceğiz. DP ile birlikte Bağarası yeniden kalkınacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 12:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?