20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Söke'de fırtına ağaç devirdi

SÖKE’DE FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ

Şiddetli yağışlara teslim olan Söke’de, şiddetli rüzgar da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Meteoroloji verilerine göre Söke’de rüzgarın şiddeti 35 km/sa’te ulaştı.

Aydın Caddesi üzerinde Hacılar Camii önündeki dev selvi ağacı etkili rüzgar nedeniyle devrildi. Yaklaşık 14 metre boyundaki ağaç enlemesine Aydın Caddesi üzerine devrilirken, ağacın devrilmesi esnasında yaya bir vatandaşın olmaması, park halindeki araçların üzerine devrilmemesi büyük bir şans olarak nitelendirildi. Kökünden sökülerek devrilen selvi ağacının cami etrafını çevreleyen parmaklık demirlerini kırdığı görüldü. Aydın Caddesi devrilen ağaç kaldırılana kadar trafiğe kapatılırken, trafik akışı Fırak Sokak üzerinden verildi. Çevredeki vatandaşlar ağacı devrilişini şaşkınlıkla izlediklerini belirtirlerken, devrilme esnasında yolda seyreden aracın saniyelerle kurtulduğunu ifade ettiler.

1 ARAÇTA DEVRİLEN AĞACIN ALTINDA KALDI

Söke Sanayi Sitesi’nde meydana gelen ağaç devrilmesinde bir araç şanslı değildi. Özel bir şirkete ait 35 ZV 794 plakalı araç park halindeyken, şiddetli rüzgarın etkisi ile devrilen ağacın altında kaldı. Aracın ön kaporta kısmında ciddi hasar meydana geldi. Devrilen dev ağacın kökünden sökülerek, bağlı bulunduğu kaldırım taşlarını da yerinden söktü.

SÖKE’DE FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ
SÖKE’DE FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 15:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?