20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Söke'de hırsızlık operasyonu

Aydın’ın Söke ilçesinde polisin hırsızlık olaylarına karıştığı iddiasıyla gözaltına aldığı 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince, devriye görevini ifa eden ekibin Çeltikçi Mahallesinde bir müştekiye ait evden hızla uzaklaşan şüphelileri yapılan kovalamaca sonucu yaşları küçük olduğu anlaşılan 2 şüpheli yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Gene Çeltikçi Mahallesinde ikamet eden bir şahsın ikametinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili bir şüpheli suçüstü yakalandı. Olay yerinden kaçtığı tespit edilen bir şüpheli ise yapılan çalışmalar neticesi yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Her 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Konak Mahallesinde şüpheli iki şahsın olduğu yönde alınan ihbar neticesi olay yerine giden polis ekiplerini görüp kaçan kovalamaca neticesi yakalanan 2 şüpheli Söke 5. Aile Hekimliğinden çalındığı tespit edilen malzemeler ile birlikte yakalandı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutularak cezaevine konuldu. Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2011 Cuma 18:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?