29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Söke'de kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında öğrenci servisi ile motosiklet çarpıştı. 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Söke'de öğrenci taşımacılığı yapan özel bir şirkete ait 09 P 2671 plakalı Mehmet Yaraş yönetimindeki minibüs Söke'den Kuşadası yönüne hareket etmekteydi. Yolun karşı tarafında bir öğrenciyi bırakmak için yoldan U dönüşü yapmak isteyen minibüs şoförü Mehmet Yaraş manevra yapmıştı ki; arkasından hızla gelen ve üzerinde baba Cengiz Güner (47) ve oğul Gökhan Güner (17)'in bulunduğu motosikletle çarpıştı. Motosikletin hurdaya döndüğü kazada baba Cengiz Güner'in daha ağır şekilde yaralanırken; oğlu Gökhan Güner'de yaralı olarak olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Söke Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Minibüste bulunan bir kadın (S.C) ise kaza sonrasında fenalaşınca polis aracı ile Devlet Hastanesine götürüldü.

Hastaneye kaldırılan Cengiz Güner yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken; oğlu Gökhan Güner'in de durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. kazayla ilgili soruşturma başlatıld

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2012 Pazartesi 18:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?