19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Söke'de santranç heyecanı

10 Kasım Atatürk'ü anma haftası etkinlikleri kapsamında Söke'de 'Atatürk'ü anma satranç turnuvası' düzenlendi. 

Söke Lisesi tarafından organize edilen ve Söke Lisesi salonunda gerçekleştirilen satranç turnuvasının sponsorluğunu Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) üstlendi. 

Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan satranç turnuvasında çok sayıda sporcu katıldı. Sabah saat 09.00'da başlayan satranç turnuvası, akşam saat 17.00'ye kadar sürdü. 

Turnuvada küçükler kategorisinde Mehmet Deniz Yapsık birinci, Ali Atakan Aydil ikinci, Arya İkis üçüncü, Gülsüm Yankı Doğan dördüncü, Yunus Özdilek beşinci oldu. Yıldızlar kategorisinde Cem Özel birinci, Veli Kayan ikinci, Müresel Sinan Ayaz üçüncü, Berkay Şahin üçüncü, Remzi Barışcan Nalıncı dördüncü, Alpcan Ayrancı beşinci oldu. Gençler kategorisinde ise Ahmet Emre Malgın birinci, Melik Fırat İkis ikinci, Engin Taşdemir üçüncü, Erkan Ozan Can dördüncü, Ali Diren Alış beşinci oldu. 

Turnuvada Küçükler kategorisinde 33, Yıldızlar kategorisinde 66, Gençler kategorisinde ise 40 sporcu yer aldı. 'Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda Türkiye Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Doğan Kıcalı'da bulundu. Turnuva ile ilgili açıklama yapan Satranç federasyonu Söke temsilcisi Latif Yalçın; "Bugüne kadar birçok turnuva düzenlendi ancak en fazla katılımın gerçekleştiği turnuvayı yaşıyoruz. Yıl içinde bir diğer turnuvayı söke Vakıfbank İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 13:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?