20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Sökeli girişimciler el ele verdi

SÖKE’NİN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİ HIZ KESMİYOR

Söke Ticaret Odası bünyesinde çalışmalarını sürdüren kadın ve genç girişimciler platformları fakülte için kapı kapı dolaştı.

Bir araya geldikleri günden bu yana yoğun çalışmaları ile dikkat çeken Söke Ticaret Odası’nın kadın girişimcilerine, şimdide genç girişimcilerin çabaları eklendi.

Yeni oluşumlarına rağmen adlarından söz ettireceklere benzeyen Söke Ticaret Odası genç girişimcileri Cuma günü Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer’i ziyaret etti. Ziyarette Ticaret Odasının gençlerine Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül er ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran’da eşlik etti. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, genç girişimcileri kutlarken Söke’de eğitim yatırımlarında girişimcilik gösterilmesinin faydalı olacağını söyledi.

Söke Fakülte binasının yapımına en büyük katkılardan birini söke Ticaret Odası sağlamasına rağmen; Ticaret Odası’nın kadın ve genç girişimcileri bu katkıyı arttırmak ve katkılara Sökelileri de ortak etmek için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Fakülte bağış toplama komisyonunda yer alan Söke Ticaret Odası meclis üyesi Kasım Üzüm, Kadın Girişimciler Başkanı Hülya suyolcu ve kadın girişimciler üyeleri, Genç Girişimciler Başkanı Erkan Kaçar ve genç girişimciler üyeleri kapı kapı dolaştı. İstasyon Caddesi’nden başlayıp tüm dükkanları gezen Söke Ticaret Odası kadın ve genç girişimciler esnaflarda makbuz karşılığında bağış topladı.

SÖKE’NİN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİ HIZ KESMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 17:09:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?