20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Sökelinin ilginç yol talebi

SÖKELİNİN İLGİNÇ YOL TALEBİ

Söke’de son dönemde sıkça trafik kazalarının meydana geldiği Söke-Davutlar yolunun durumundan şikayetçi olan vatandaşlar, yol taleplerini yolun kenarındaki duvara yazdı.

Yolun bozukluğu vatandaşı isyan ettirirken, vatandaş yol isyanını duvarlara taşıdı. Vatandaş yol üzerinde bulunan istinat duvarına “Sayın idareci utanç yolu yapılsın” diye not düştü.

Davutlar, Güzelçamlı ve Sahil Siteleri’ne hizmet eden ve özellikle yaz aylarında büyük yoğunluk yaşayan yolun, Ağaçlı köyünün içinden geçmesi ayrıca bir sıkıntıya neden oluyor. Bölgedeki tatilcilerin Söke’ye ulaşmak için çoğunlukla tercih ettikleri Söke-Davutlar yolunun düzeltilmesi isteniyor. Her yıl kaymaların yaşandığı yolda gerekli önlemler alınmasına rağmen bir türlü yapılamayan asfaltlama çalışmaları yolda seyreden sürücüler için çileye dönüşüyor.

Ağaçlı Köy Muhtarı Mehmet Bilgiç, yolun sorunlarını İl genel Meclisine taşıdığını belirterek, bir sonucun alınamadığını söyledi. Yol kenarında bazlama, gözleme ve organik ürünlerin satışının yapıldığına işaret eden Bilgiç, yolun bozuk olmasının köyün ekonomik durumunu da etkilediği ve bu yüzden yolun bir an önce düzelmesini istedi.

SÖKELİNİN İLGİNÇ YOL TALEBİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2010 Çarşamba 17:21:00
Güncelleme :11 Ağustos 2010 Çarşamba 18:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?