20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

SP'li gençlerde kurultay hazırlığı

SP’Lİ GENÇLERDE KURULTAY HAZIRLIĞI

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Teşkilatları, 25 Nisan 2010 tarihinde Ankara’da yapılacak olan 'Gençlik Şurasına' hazırlanıyor.

Gençlik Şurası ile ilgili bir açıklama yapan SP Gençlik Kolları Aydın il Başkanı Barış Soyuçok, gençlik ve siyaset, geçmişten bugüne gençlik hareketleri, gençlik çalışmalarımız ve çalışmalarımızda verimlilik gibi konuların değerlendirileceği “Gençlik Şûrası” programının aynı zamanda tam bir şölen havasında geçeceğini belirtti. Soyuçok, Şuraya Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un ve özlemle beklenen sürpriz konukların ve katılımların olacağını Eşref Ziya Terzi ve Mustafa Cihat'ın da verecekleri konserlerle coşkuya eşlik edeceklerini ifade etti.

“Ülkemizin en büyük zenginliği gençlerimizdir” diyen Soyuçok, “Biz de Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak gençlerin dinamizminden istifade etmenin yanı sıra birikim ve kabiliyetlerinden de istifade edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu itibarla geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimizi, hem teşkilat çalışmalarımızın hem de ülkemiz sorunlarının çözümünün merkezine görüyoruz. Ve inanıyoruz ki, bu çalışmalarımız Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyanın kurulmasında önemli dönüm noktalarından biri olacaktır. ‘Gençlik Şûrası’ 25 Nisan Pazar günü Ankara Anadolu Gösteri Merkezinde yapılacak.Bu proğramla birlikte Gençlik Kolları Genel Merkezimiz seçim startını da vermiş olacaktır.Bizde Aydın il Gençlik Kolları olarak tüm gençlerimizi davet ediyoruz. Bugün akşam saat 23.30 da il binamız önünden otobüslerle Ankara’ya hareket edeceğiz İştirak etmek isteyen gençlerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 11:12:01
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 15:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?