20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Spor alanlarına yeni çehre

Söke Atatürk Şehir Parkı, Uğur Mumcu Parkı, Kemalpaşa Parkı ve Koçlar Parkı’nda bulunan koşu ve yürüyüş parkurları ile açık hava spor alanlarına yapay çim malzemesi döşenecek.


Söke Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlar tarafından yoğun rağbet gören koşu ve yürüyüş parkurlarında bulunan kırmızı döşemelerin kaldırılacağı, yerine halı sahalarda görmeye alışık olduğumuz yapay çim malzemesinin döşeneceği öğrenildi. Belediye ekipleri tarafından Söke Atatürk Şehir Parkında çalışma başlatılırken; mevcut zemin sökülüyor. Uygulamanın sadece yürüyüş ve koşu parkurlarına değil, açık hava kondisyon aletlerin bulunduğu alanlara da yapılacağı belirtildi. Atatürk Şehir Parkı sonrasında Uğur Mumcu, Kemalpaşa ve Koçlar Parkı’nda da aynı çalışma yapılacak. Çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.


Atatürk Şehir Parkı’nda 350 metre civarında bulunan parkurun tamamı yapay çim olacak. Sabahın erken ve akşam saatlerinde vatandaşların spor amaçlı olarak yoğun kullandığı koşu ve yürüyüş parkurlarında bulunan kırmızı renkteki toprak çeşitli şikayetlere neden olmaktaydı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 16:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?