30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Suç örgütü çökertildi

Aydın'ın Söke ve Kuşadası ilçesinde suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları ve zorla senet imzalatma, borçlandırdıkları kişilerin tapularına el koyma gibi faaliyetlerde bulundukları ileri sürülen kişilere yönelik, Söke ve Kuşadası ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, M.Y, C.T, T.B, H.H.K, İ.K, M.K ve A.T yakalanarak gözaltına alınırken, zanlılara ait ev, iş yeri ve arabalarda yapılan aramada, 67 adet senet, 11 adet tapu, 2 adet satış sözleşmesi, 5 adet kimlik fotokopisi, 1 adet senet fotokopisi, 3 adet çek fotokopisi, 2 adet ajanda, 1 adet satır, 37 gram esrar, 2 adet alacak para miktarları yazılı kağıtlar ele geçirildi.

Adliyeye çıkartılan zanlılardan M.Y, C.T, T.B ve M.K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. H.H.K, İ.K ve A.T ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

 

...
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2012 Çarşamba 19:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?