30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Sultanhisar EKKK 100 bin TL kar etti

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde faaliyet gösteren S.S. Sultanhisar Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin 2008 yılı bütçe toplantısını yapıldı.

Kooperatifin toplantı salonunda yapılan toplantıya Sultanhisar Kaymakamı Orhan Mardinli, Belediye Başkanı Fazıl Törün, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Emniyet Amiri Aydın Düzalan, Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Hükümet Komiserleri Yücel Yavuz ve Şahin Karakaya ile çok sayıda davetli ve kooperatif üyesi katılırken; kooperatifin geçen yıl 100 bin TL kar ettiği açıklandı.

Toplantıda konuşan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Karaman, “Kooperatifi icralarda mallarının haciz edilmiş ve borçlu olarak almıştık. Son 3 yılda kooperatifimiz kar eder duruma geçti. Bugün 100 bin TL kar eder durumda olmamız sizlerle uyum içinde çalışmamızın ürünüdür. Esnafımıza destek olmayı batık kredi ve paraların gününde ödenmesiyle başardık. Bundan sonrada yine sizlerin dertleriniz bizim derdimiz ve sıkıntılarınız olacaktır. Nihayetinde borç yiyen kesesinden yer. Günü geldiğinde öder veya ödemesi için gerekli destek arar. Kooperatifin parası düzgünce harcandı mı işte böyle kar eden bir kurum ortaya çıkar.Bu yönetim anlayışı ile kooperatif sizleri de, bizleri de memnun eder” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 11:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?