30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Sultanhisar'da inanılmaz kaza

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon başında uyuyakalması nedeniyle bir kamyon Malgaç Köprüsü'nden aşağıya uçtu. Kazada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken sürücüyle birlikte 2 kişi yaralandı. 

Kaza, Aydın-Denizli E87 karayolu Malgaç Köprüsü mevkisinde bu sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinden İzmir yönüne gitmekte olan Ercan Balcı yönetimindeki 07 UG 535 plakalı kamyon, Sultanhisar İlçesi girişinde bulunan Malgaç Köprüsü yakınına geldiğinde sürücüsünün direksiyon başında uyuya kalması sonucu kontrolden çıktı. Köprünün korkuluklarına çarpan meyve ve sebze yüklü kamyon, korkulukları kırarak yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki Malgaç Çayı'na uçtu. Kamyon sürücüsü Ercan Balcı ve kamyonda yolcu olarak bulunan Hasan Çelik kazadan yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine çağırılan cankurtaran ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalelerinde yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Kazdan sonra kamyonda bulunan tonlarca meyve ve sebze etrafa saçıldı. Araçtaki gıdaların çoğu ezildiği için tüketilemez hale geldi. Polisin el koyduğu olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 14:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?