20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Tabancayla oyun ölümle bitti

Nazilli'de babasına ait tabancayla oynayan 7 yaşındaki çocuğun, silahın kazara ateş alması sonucu ölümüne neden olduğu ağabeyi F.S'nin okulunda sınıf arkadaşları üzüntü yaşıyor.

5 Eylül İlköğretim Okulu'nda F.S'nin sırası boş bırakılırken, öğretmenleri arkadaşlarının kendilerini toparlamaları için çaba gösteriyor.

Nazilli 5 Eylül İlköğretim okulu 4-C sınıf öğretmeni Yunus Çıplak,

"Öğrencimiz F.S birinci sınıftan beri öğrencimdi. 4 yıldan beri birlikteydik. Kendisi gayet efendi, sessiz, kimseye zararı olmayan, arkadaşları tarafından sevilen bir öğrencimdi" dedi.

Son olarak cumartesi günü yetiştirme kursunda beraber olduklarını anlatan Çıplak, şöyle konuştu:

"Elim bir kaza sonucunda, olmaması gereken bir şekilde öğrencimizi kaybettik. Biz burada sınıfımızda her ne kadar silahlarla oynamamayı anlatıp öğretsek de maalesef böyle üzücü ve istenmeyen olaylar ülkemizin dört bir yanında olmakta. Okulumuzdaki diğer sınıflardaki öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz çok üzgünler.

Ben öğrencilerimizin velileri tarafından da bu tür olaylarla ilgili bilinçlendirmeleri gerektiği kanısındayım. Çünkü silahların hiç şakası yoktur. Olayın duyulduğu günden bu yana gerçekten de şoktayız. Öğrencilerimiz çok üzgün. Öğrencilerimizi moral olarak düzelmelerini sağlamaya çalışıyoruz"  

AA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2013 Çarşamba 17:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?