31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Tabelalar hedef tahtası oldu

BİLİNÇSİZ AVCI VE ATICILARIN DEVLETE ZARARI MİLYONLARI BULUYOR

Aydın İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Müdürlüğü bilinçsiz avcı ve atıcıların tabelaları hedef tahtası olarak kullanmasından dolayı yollara tabela dayandıramamaktan şikayetçi oldu.

Özellikle köy yollarındaki levhaların hedef tahtası olarak kullanılmasından dert yanan yetkililer, devletin bu nedenle yıllık zararının milyonlarca liralık zarara uğradığını belirtti. Aydın Köylere Hizmet Götürme Birliği, avcı ve atıcıların daha dikkatli olmasını istediler. Aydın İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin yıllardır avcı ve atıcıların tahrip ettiği tabelaları tamir ettiğini veya değiştirdiğini belirten Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanları, milli servetin bu şekilde yok edilmesine bir anlam veremediklerini belirterek, yenilenen tabelaların korunmasını istediler.

Özellikle köy yolları ulaşımının çağdaş bir yapıya ulaştırılması ve vatandaşların gidecekleri yerlere daha kolay gidebilmesi için köy yollarının avcılarca tahrip edilen tabelalarının değiştirilmeye başlandığını söyledi. Ekipler ilk olarak Karpuzlu İlçesi’ne bağlı köy yollarının levhalarını değiştirdiler.

BİLİNÇSİZ AVCI VE ATICILARIN DEVLETE ZARARI MİLYONLARI BULUYOR
BİLİNÇSİZ AVCI VE ATICILARIN DEVLETE ZARARI MİLYONLARI BULUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 11:41:03
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 13:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?