20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Tahterevalli siyasetini MHP bitirecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Recep Taner, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ı karış karış dolaşmaya başladı. Nazilli’ye bağlı İsabeyli Beldesi’nde halk toplantılarına katılan MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, halkla sohbet ederek belediye başkan adaylarına destek istedi.

Recep Taner’i Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, İsabeyli Belde Belediye Başkan Adayı Erdoğan İlkinci, İl Genel Meclisi Üyesi adayları ile İsabeyli Belde Başkanı Mustafa Ateş ve partililer karşıladı. MHP İsabeyli Belde Teşkilatı Binasında bir süre partililerle görüşen Recep Taner daha sonra belediye başkan adayları Haluk Alıcık ve Erdoğan İlkinci ile esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Taner, iktidarı eleştirerek 29 Mart seçimlerinin önemine değindi. Hükümetin alternatifinin MHP olduğunu belirten Taner, “Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bir dönemde AK Parti ve CHP’nin oynadığı tahterevalli siyasetine Aydınlı vatandaşlarımız 22 Temmuz seçimlerinde ve ardından yapılan referandumda bu ülkede AK Parti ve CHP haricinde MHP’nin de var olduğunu göstermiştir. Bunun için 22 Temmuz seçimlerinde 8 milletvekilinin 3 tanesini MHP’ye veren Aydınlı hemşerilerimin 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Aydın’da MHP’nin var olduğunu bir kez daha gösterecek Aydın merkez başta olmak üzere, Nazilli, Söke gibi büyük ilçelerimiz ile birlikte belde belediyelerinde de yönetimi MHP’ye vererek bunu taçlandıracaktır. 29 Mart seçimleri ile yerel iktidarı ele geçirecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyeciliğini hep birlikte göreceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?