20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Taksi motosiklete çarptı!

AYDIN’DA TRAFİK KAZASI

Aydın-Denizli karayolunda dün sabahtan akşama kadar çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kazaların çoğu dikkatsizlik sonucu meydana gelirken, vatandaşların ve görevlilerin ilk müdahalede bilinçlendiği gözlendi.

Aydın Köşk ilçesi arasındaki Umurlu Beldesi’nde yol çalışmaları nedeniyle tek şeritten sağlanan ulaşım dikkatsiz sürücülerin kaza yapmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre Emirdoğan Köyü yol ayrımında motosikleti ile yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen M.Ç. isimli şahıs trafiğin hem geliş hem de gidiş istikametine göre tek şeritten işlediğini unutunca gelenin olmadığını zannedip yola çıktı. Bu sırada yol bölündüğü için zorunlu olarak ters istikametten gelmekte olan N.A. yönetimindeki 20 RA 272 plakalı taksi motosiklete çarptı.

Kazada motosikletten düşerek başından yaralanan sürücü M.Ç. çevredekiler tarafından adeta bilinçli bir şekilde müdahale edildi. Sağlık ekipleri gelinceye kadar bekletilen yaralı, 2 acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Bu arada meydana gelen kazalar nedeniyle Aydın-Denizli yolunda trafik akışı uzun süre sağlanamadı. Tek şeritli yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

AYDIN’DA TRAFİK KAZASI
AYDIN’DA TRAFİK KAZASI
AYDIN’DA TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 10:10:03
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 10:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?