30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Taktığı kask hayatını kurtardı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Motosiklet ile bir otomobilin karıştığı kazada yaralan motosiklet sürücüsünün hayatını kullandığı kask kurtardı.


Kaza; bugün saat 13.45 sıralarında Aydın merkez Hasanefendi Mahallesi’nde Batı Gazi Bulvarı ile Kızılay Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Batı Gazi Bulvarı’ndan Kızılay Caddesi’ne dönme için manevra yapan Eyip Subaşı yönetimindeki 09 ES 205 plakalı otomobile Batı Gazi Bulvarı’ndan Ramazan Paşa Camisi istikametine seyir halinde olan Mesut Avşar’ın kullandığı 09 BB 885 plakalı motosiklet çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle aracından fırlayan motosiklet sürücüsü, asfalt zemine çakıldı. Özel bir fast food firmasında servis görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Avşar’ın, müşteriye yemel götürmekte olduğu ifade edildi.


Kazanın duyulmasının ardından çevre sakinleri ve yaralı motosiklet sürücüsünün işyeri arkadaşları kaza mahalline akın etti. Aldığı darbeler ve çarpmanın etkisiyle bir süre şok geçiren ve bilincini kaybeden Mesut Avşar’a, işyeri arkadaşları yardım etti. Temin edilen su ile yüzü yıkanan sürücü ayıltılmaya çalışırken, kazaya müdahale eden polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Polislerin yardımıyla yaralının başındaki kalabalık dağıtılırken, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.


Sağlık görevlileri tarafından bilincinin açılması sağlanan sürücü ambulansa bindirilerek, tedavisi için Aydı Devlet Hastanesine sevk edildi. Avşar’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?