30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Tatil boyunca yıldız yağmuru

Kurban Bayramı'nın ilk günü ile birlikte konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 70'leri aşan Kuşadası'nda otel ve tatil köyleri tatilciler için ekstra programlar hazırladı. 9 günlük tatil boyunca yıldızların sahne alacağı Kuşadası bayramın ilk günü ise ünlü taverna ustası Fedon'u ağırladı.

5 yıldızlı Adakule Otel'deki bayram özel programında sahne olan Fedon, konuklara keyifli anlar yaşattı. Yaklaşık 3 saat süreyle sahnede kalan Fedon, söylediği Türkçe ve Rumca şarkılar eşliğinde formunun zirvesinde olduğunu gösterirken, tatil için Adakule Otel'i tercih edenler ise yerinde duramadı.

Bu arada, Kurban bayramı tatilinde ünlü sanatçıların yer alacağı balolarla birlikte Kuşadası'ndaki oteller yerle tatilcilerin tercih ettiği yerlerin başında yer alırken, doluluk oranı da yüzde 70'leri aştı.

Kuşadası'nda Fedon ile başlayan yıldız yağmuru tatil boyunca diğer sanatçılar sürecek. Adakule Otel'de bayramın üçüncü günü ise Linet sahne alırken, Asuman Krause Surmeli Otel'de, Çoşkun Sabah ve Zeynep Dizdar ise Ricmound Ephesus Otel'de tatilcilerle buluşacak.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 15:46:47
Güncelleme :9 Aralık 2008 Salı 15:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?