20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Tatil yolunda kaza!

Aydın-İzmir Karayolu’nda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kaza yapan ailenin Ankara’dan Aydın’a sahil kenarına tatile geldiği öğrenildi

Kaza sabah saat 06.00 sıralarında E-87 Karayolu İncirliova Erbeyli Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara’dan tatil için Kuşadası’na seyir halinde olan Murat Akyüz yönetimindeki 06 AZL 73 plakalı otomobil İncirliova Erbeyli köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Takla atarak demiryolu bendinde duran otomobilde bulunan 7 kişden biri hayatını kaybederken sürücü ile birlikte 6 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın sürücünün uyuması sonucu meydana gelebileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

“TATİL HAYALİ İLE EVDEN ÇIKMIŞLAR”

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Murat-Semra Akyüz çifti, çocukları Mehmet Mustafa Akyüz, Yunus Emre Akyüz, Belinay Akyüz ve yakınları Sevginur Yorulmaz ve Sevgi Yorulmaz ile Ankara’dan Aydın’a gelmek üzere yola çıktı. Deniz kenarında tatil yapmak için evden çıkan 7 kişiyi taşıyan otomobil Kuşadası’na 35 kilometre kala kaza yapınca, araçtaki yolculardan Sevgi Yorulmaz (58) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ile birlikte 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2013 Salı 11:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?