30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

TCG Burakreis Denizaltısı Kuşadası'nda

Kuşadası Limanı, Türk ve İngiliz savaş gemilerinden sonra deniz altılara da ev sahipliği yapmaya başladı. Kuşadası Limanı'na demirleyen TCG Burakreis isimli Türk deniz altısı bugün vatandaşların ve öğrencilerin ziyaretine açıldı.

Üç gün süreyle Kuşadası Limanı'nda bulunacak olan TCG Burakreis isimli denizaltı bugün 10.00- 11:00 ve 15.00-16.00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine açıldı.

Denizaltıyı gezenler çok heyecanlandıklarını ve gurur duyduklarını belirterek, hayatlarında ilk kez gördükleri deniz altının içerisine girip gezdiklerini, askerlerin yattıkları yerleri gördüklerini ve son olarak deniz altının önünde hatıra fotoğrafı çektirdiklerini söylediler.

Bu arada, vatandaşların ziyaretine açılan TCG Burakreis denizaltısının bir diğer ziyaretçileri Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ile birlikte şehit aileleri ve gaziler oldu. Kaymakam Esen, Emniyet Müdürü Zeybek, şehit aileleri ve gaziler, denizaltı ziyareti sırasında askerlerle birlikte öğle yemeği yedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 22:47:04
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 22:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?