20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

TDH ilçe ziyaretlerine başladı

TDH AYDIN İL GENÇLİK KOLLARINDAN ÇİNE’YE ZİYARET

Türkiye Değişim Hareketi ( TDH ) Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Adnan Aytaşkın, TDH Çine İlçe Gençlik Kolları Teşkilatını ziyaret etti.

TDH Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Adnan Aytaşkın, ilçe ziyaretlerine Çine’den başladı. Aytaşkın 2 Mayıs ta yapılacak olan TDH Aydın İl Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesi tüm İlçeleri ziyaret edeceğini bildirdi.

TDH Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Adnan Aytaşkın, “Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül Haziran Ayında Şişli Belediye Başkanlığından İstifa edecek ve Hareketimiz Partileşecek. O zamana kadar tüm ilçelerimiz de Aktif, üretken, Sorunlara el atan, donanımlı kadrolardan oluşan bir gençlik oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Adnan Aytaşkın, TDH gençliğinin bir gençlik kolları olmaktan çıktığını Değişimin dinamosu konumunda olduğunu Değişim Gençliği adı altında markalaştığını belirtti.

TDH Çine Gençlik Kolları Başkanı Serkan Öztürk de, “Örgütlerini oluşturduklarını önümüzdeki dönemde Çine de faaliyetlerimizle kendimizden söz ettireceğiz” diye konuştu.

TDH Ana Kademe Çine İlçe Başkanı Mevlüt Karabulut ise, “Gençlik Kolları bir Partinin Sigortasıdır. Maddi Manevi her konuda Gençlik kollarımızın arkasındayız. Onlara güveniyorum” şeklinde konuştu.

TDH AYDIN İL GENÇLİK KOLLARINDAN ÇİNE’YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 10:58:07
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 11:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?