30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Tek aday Yeter, güven tazeledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi Parti İl Binasında gerçekleştirdi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe’nin de katıldığı Olağan Genel Kurula tek aday olarak giren mevcut İl Başkanı Mehmet Yeter genel kurula katılan 28 delegenin oyu ile güven tazeledi.


BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe’nin divan başkanlığını yaptığı kongrede faaliyet ve mali raporların okunmasından sonra Aydın İl Teşkilatı 6. Olağan Kurultayın açılış konuşmasını yapan BBP Aydın Merkez İlçe Başkanı Ertan Gökçe yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yapılan hazırlık çalışmalarından söz etti. Gökçe “Aydın’da siyasi partilerin kendi aralarında önemli sıkıntıları var. Bu durum bize fırsat doğurmasına rağmen değerlendiremiyoruz. Üzerimizdeki rehaveti atmalıyız. Belediye başkanı adayımızı da yakın zamanda açıklayacağız” dedi.


BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter de konuşmasında Türkiye’nin birinci önceliğinin güvenlik problemi olduğunu ifade ederek “Düşük yoğunluklu terörden dolayı pek çok şeyimizi kaybetme aşamasına geldik. Askeri darbeler sonucunda demokrasimizi sağlam bir zemine oturtamadık. Türkiye 1980 darbesi ile sanayileşeme hedefini bıraktı. Özelleştirme adına da devleti küçülttüler. Bugün birlik ve beraberlik içinde olma günüdür. Bu toprakları nasıl kurtardığımızı ve Milli Mücadele tarihimizi unutmamız lazım” ifadelerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 19:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ata Türk IP: 78.186.88.xxx Tarih : 20.10.2008 15:18:34

hayırlı olsun.Yeni yönetimden yeni ataklar bekliyoruz.Partiye yeni kanlar ve yeni heyecanlar katmanızı bekliyoruz.