30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Tezcan aday adaylığını açıkladı

TEZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın eski İl Başkanı Bülent Tezcan 24. dönem milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Türkiye’nin çok ciddi problemler yaşadığını dikkat çeken Tezcan, Milletvekilliği için değil, özgürlük mücadelesi için aday olduğunu söyledi.

CHP İl Binasında çok sayıda partili ve CHP il Başkanı Hulisi Şahinci ile ortak basın toplantısı düzenleyen 2003-2007 yılları arasında CHP Aydın İl Başkanlığı yapan Bülent Tezcan’a partililer yoğun ilgi gösterdi. CHP’li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı’nın da toplantıya katılarak destek verdiği Bülent Tezcan, hükümete yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

Uzun yıllar CHP saflarında görev yaptığını dikkat çeken Tezcan, “Türkiye zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreçte özgürlükler altımızdan çekilip alınmak istenmektedir. Maalesef ülkemizde ağır bir özgürlük sorunu yaşanıyor. Biat etmemizi istiyorlar, korkuya teslim olmamızı istiyorlar fakat teslim olmayacağız. Türkiye’de her evde en az bir genç işsiz. Buna karşılık ülkemizde toprak var, hava var, su var, maden var doğa var. Bunları işleyecek emekte var. Buna rağmen Türk halkı ağır bir çaresizlik içinde yaşıyor. Tek çare sandık, çare demokrasidir. Sömürüye karşı emeğin hakkını korumak için, zulme karşı özgürlük için CHP iktidarı için milletvekilliğine adayım” şeklinde konuştu.

TEZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TEZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 17:43:05
Güncelleme :17 Mart 2011 Perşembe 18:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?