20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Tiyatrokolik yeni oyunla geliyor

Kuşadası’nda amatör tiyatro oyuncularından oluşan Tiyatrokolik grubu tiyatroyu Kuşadalılar ile buluşturmaya devam ediyor.

Geçen yıl “Acil Sarhoş Var” oyununu sergileyen grup, bu yıl oynadıkları “Kahraman Fıstık Kötü Avcıya Karşı” isimli müzikal çocuk oyununu sahneledikten sonra şimdi de “Kadınlık Bizde Kalsın” oyunu 20- 22- 25 ve 28 Mart 2009 tarihlerinde saat 20:00 Kütüphane Tiyatro Salonunda seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Adem ile Havva´dan günümüze kadar kadin ile erkek arasındaki var olan haksiz rekabet, ezen ezilen iliskisini anlatan oyunda Sevim Işıklıgil, Hüseyin Deniz, Hazal Ispırlı, Kerem Can San, Öznür Küçükoğlu, Simge Aksu, Özlem Koç, Kemal Gülgün ve Celal Karataş oynuyor.

Kuşadası’nı kendi çabaları ile de olsa bir kültür yuvası yapmayı düşündüklerini belirten Oyunun yönetmeni Selim Yıldız, “Her Zaman Her Yerde Tiyatro sloganı ile yola çıkan Tiyatrokolik grubumuzla birlikte Kuşadası ile tiyatroyu buluşturmaya devam edeceğiz herkesi İlçe halk kütüphanesi salonumuz da oynayacağımız ‘Kadınlık Bizde Kalsın’ isimli oyunumuza davet ediyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 12:56:22
Güncelleme :19 Mart 2009 Perşembe 13:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?