30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Trafik kazası : 3 ölü

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak, Büyükmenderes Nehri Ana Sulama Kanalı'na uçan otomobildeki sürücü eşi ve 7 yaşındaki torunları öldü.

Kaza, Söke- Bodrum Karayolu, Yeni Dalyan Köprüsü'nde, bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Eşi 60 yaşındaki Kübra Tuncel ve torunu 7 yaşındaki Sıla Öksüz ile Bodrum'a tatile giden 61 yaşındaki Cevat Tuncel'in kullandığı 41 LY 464 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle, kontrolden çıkarak, Yeni Dalyan Köprüsü korkuluklarına çarptı. Köprü korkuluklarını parçalayarak, yaklaşık 7.5 metre yükseklikten Büyükmenderes Nehri Ana Sulama Kanalı'na uçan otomobildeki, emekli öğretmen oldukları öğrenilen Cevat Tuncel ve eşi Kübra Tuncel ile torunları Sıla Öksüz yaşamını kaybetti.

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, kurumak üzere olan kanalda ters dönen otomobilin ön koltuğundaki Cevat Tuncel ve eşi Kübra Tuncel'in cesetleri otomobilden çıkarttı. Çekici yardımıyla kanaldan çıkartılan otomobilin arka koltuğundaki bebek arabasının yanında, Tuncel çiftinin torunları Sıla Öksüz'ün cesedi bulundu.

Cesetler, olay yerinde savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenini ardından Söke Fehime- Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.



DHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 12:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?