30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Trafik kazası: 1 ölü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bu sabah karşı meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, bir polis memuru da yaralandı. Araş sürücüsünün uyuklaması nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada, yaralanan polis memuru tedavi altına alındı.


Kaza, saat 03.00 sıralarında Nazilli-Bozdoğan karayolu yolunun altıncı kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan’dan Nazilli’de bulunan evlerine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenilen ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 09 PF 076 plakalı otomobil, Nazilli’ye yaklaştıkları sırada sürücüsünün uyuklaması nedeniyle, yoldan çıktı.


Takla atarak şarampole yuvarlanan araç içerisinde sıkışan ve Almanya’dan emekli olduğu öğrenilen gurbetçi Bayram Öztürk (65) olay yerinde hayatını kaybederken, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu belirtilen polis memuru A.K. yaralandı. Araç içerisinden fırlayan araç sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Yoldan geçen diğer sürücülerin kazaya müdahale etmesi sonucu araç içerisinde sıkışan polis memuru, ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunun birçok yerinde kırıkların olduğu tespit edilen A.K’nin, sağlık durumun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan sonra hastaneye akın eden A.T.’nin mesai arkadaşları, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.


Kazada hayatını kaybeden Bayram Öztürk’ün cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak araç sürücüsünün gözaltına alındığı belirtilirken, olayda alkol unsurunun olup olmadığının değerlendirildiği ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 16:10:30
Güncelleme :14 Haziran 2008 Cumartesi 16:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?