30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Turistler kaza geçirdi

Kuşadası’nda turistleri taşıyan bir otomobilin, 25 metre yükseklikten bir sitenin bahçesine düşmesi sonucu 5'i turist 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Kadınlar Denizi’nde meydana gelen trafik kazasında Tepe Sitesi yönüne seyreden Cengiz Damlıca yönetimindeki 35 DVF 07 plakalı otomobil, yoldan çıkarak refüje çarptı.

Yan dönerek sürüklenen ve yoldan çıkan araç, istinat duvarını da aşarak, yaklaşık 25 metre yükseklikten bir sitenin bahçesine düştü. Kazada, sürücü Cengiz Damlıca, turistler Barnie Fasite, oğlu Wern Fasite ile Lara Smith ve çocukları Patrick ve Ceyn Smith yaralandı.

Yaralı 5 turist Özel Kuşadası Hastanesi’ne, yaralı sürücü ise Cengiz Çamlıca ise Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, Özel Kuşadası Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hakan Uysal, yaralı turistlere ilk müdahalenin yapıldığını ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğunu söyledi. Ayrıca, Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Araç sürücüsü Çamlıca'nın da sağlık durumunun ağır olduğu kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 17:26:06
Güncelleme :16 Mayıs 2009 Cumartesi 22:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?