20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Türk Gecesi büyüledi

YUNANLI TURİSTLER TÜRK GECESİ’NDE COŞTU

Kuşadası’nda tatil yapan Yunanlı turistler, kaldıkları otelin düzenlediği Türk Gecesi’nde coştu.

3. yaş turizmine yönelik olarak Türk İntra Turizm ile Yunanistan’da faaliyet gösteren Signature Tur’un ortaklığıyla başlatılan “ Golden Age”(Altın Yaş) turu kapsamında Selanik, Atina ve Girit’ten Kuşadası’na gelen 50 yaş üzerine 500 Yunanlı turist turlarının son gecesi kaldıkları otelde Türk Gecesi’ne katıldı. Gecede Türk yemeklerinden hazırlanan menüyü yiyen ve Türk müzikleriyle coşan Yunanlı yaşlı turistler, Kuşadası Belediyesi Folklor ekiplerinin gösterileri karşısında da adeta mest oldu.

Türk İntra Turizm ile Yunanistan’da faaliyet gösteren Signature Tur’un ortaklığıyla başlatılan “Golden Age (Altın Yaş)” turu kapsamında ilk Yunanlı turist grubu geçen hafta içerisinde Kuşadası’na gelmişti. Bir hafta süreli tatil programı kapsamında turistler, Kuşadası’nın yanısıra İzmir, Efes, Pamukkale, Priene, Milet, Didim, Şirince, Çeşme ve Urla ile çevredeki diğer tarihi ve turistik yerlere de tur düzenlemişti.

Yunanistan’dan bu yıl ilk kez başlatılan ve charter seferleri ile gerçekleştirilen Altın Yaş turu Yunanlı 3. yaş grubuna yönelik olarak düzenleniyor. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek olan Altın Yaş turu kapsamında Atina, Selanik ve Girit’ten her hafta 500, toplam ise 6 bin 3. yaş gurubuna dahil 50 yaş üstü Yunanlı turist Kuşadası’na gelecek.

YUNANLI TURİSTLER TÜRK GECESİ’NDE COŞTU
YUNANLI TURİSTLER TÜRK GECESİ’NDE COŞTU
YUNANLI TURİSTLER TÜRK GECESİ’NDE COŞTU
YUNANLI TURİSTLER TÜRK GECESİ’NDE COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 13:33:03
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 13:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?