30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Türk insanı internete alıştı

Son yıllarda baş döndürücü bir hızla gelişen teknolojiye Türk insanı çok çabuk ayak uydurdu.

Cep telefonundan sonra hızla yaygınlaşan internet kullanımı değişik alanlarda kullanılmaya başladı. Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar için ‘e-geçmiş olsun’ hizmeti başlatıldı.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi her geçen gün yeni uygulamalara bir yenisini daha ekliyor. Fiziki donanımının yanında kuyruk çilesine çözüm sunan kiosk sistemi, 65 yaş üzeri hasta bekleme salonu, çocuk bekleme salonu, bay bayan kuaför salonu, özel odaları ile beş yıldızlı oteli aratmayan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi yakın zamanda uygulamaya koyduğu e-Randevu ve e-Tetkik uygulamalarından sonra şimdide internet üzerinden "e-geçmiş olsun" uygulamasını başlattı.

Hastaneye gelme imkanı bulamayan hasta yakınları e-geçmiş olsun uygulaması ile internet üzerinden hasta yakınlarına geçmiş olsun mesajları yanında fotoğraf da gönderebilecekler. Uygulamaya katılmak isteyenlerin Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nin www.sokedh.gov.tr adresi üzerinden e-geçmiş olsun linkini tıklayıp, verilen formu doldurması yeterli olacak. Gönderilen mesaj hastaya iletilerek, mesaj gönderen hasta yakınına en kısa sürede dönmesi sağlanacak. Uygulama ile bir başka yeni ve ilke imza attıklarını dile getiren Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Kasım Çetin; e-geçmiş olsun uygulaması ile hastanede tedavi gören hastaların moral bulmalarını sağlamayı, uzakta olup yakınlarını ziyaret edemeyen hasta yakınlarına da faydalı bir hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 14:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?