20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Uğur başarısını kutladı

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da güçlü kadrosu ile eğitim hizmeti veren Uğur Dershaneleri, düzenlediği etkinlikle başarısını kutladı.

Sınav öncesi ve sınav sonrası olmak üzere öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Kurum Müdürü Kamil Tamtürk, Aydın’ı her zaman eğitimde zirvede tutmayı ilke edindiklerini ve Uğur’u tercih eden öğrencilerin üniversite ve diğer sınavlarda mutlu sona ulaştıklarını belirtti.

2009 yılı için ÖSS sınavlarının geride kaldığını Uğur Dershaneleri olarak başarılarından dolayı gururlu olduklarını ancak bu zaferi mütevazı bir şekilde kutladıklarını belirten Kurum Müdürü kamil Tamtürk, şu anda 8 ayrı noktada oluşturdukları tercih büroları ile tüm öğrencilere ücretsiz hizmet verdiklerini söyledi.

Aydın’da her 4 öğrenciden birinin sınavlara Uğur Dershaneleri’ni tercih ederek hazırlandığını belirten Tamtürk “Aydın’a bize olan bu güveninden dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak biz bu güvene layık olmak için her zaman daha çok çalışacağız. Uğur Dershaneleri olarak Aydın’ın e güçlü eğitim kadrosunu oluşturduk. Önümüzdeki yıl, güçlü donanımlı, teknik altyapısı yeterli eğitim sistemimizle yine Aydın’a öncülük etmeye devam edeceğiz. Bu nedenle öğrencilerimizin daha iyi hizmet alabileceği, büyük yatırımlarla desteklediğimiz yeni bir eğitim kompleksi oluşturduk. Amacımız Aydın'dan kazandığımızı yine Aydın halkı için harcamak” dedi.

“UĞUR’UN BAŞARI GELENEĞİ BOZULMADI”
Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Aydın’da ilk 10 sıralamasında Uğur Dershaneleri’nin 1. olduğunu belirten Tamtürk, törende dereceye giren öğrencileri de ödüllendirdi. Dershane öğrencilerinden, Öznur Ege, Mustafa Öztürk, Ömer Faruk Ünelli, Osman Batur Doyuran, Şükrü Mert Başpınar, Aslı Toker, Egemen kahramn ve Şule Akıcı Aydın’ın ilk on öğrencisi arasında yer aldıkları için ödüllendirildiler.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 12:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?