30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Uğur Soğutma Fabrikası'na ziyaret

Demokrat Parti (DP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ve partililer Uğur Soğutma Fabrikasını ziyaret ederek çalışan işçilerden destek istedi.

Fabrika ziyareti sırasında Mustafa Acar ve partililere Uğur Grubu Genel Koordinatörü A. Gültekin Kılınç rehberlik ederek fabrikayı gezdirdi.


Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte daralan zamanla yarışan siyasiler Nazilli’de adım atmadık yer, destek istenmedikleri seçmen bırakmamak için çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Yerel seçimlere büyük bir iddia ile giren Demokrat Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayları Mustafa Acar, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları ile Nazilli’nin en fazla işçi barındıran, Uğur Soğutma Fabrikasını ziyaret ettiler. Partilere fabrika ziyareti sırasında rehberlik eden ve tüm fabrikayı gezdirerek tanıtım yapan Uğur Grubu Genel Koordinatörü A.Gültekin Kılınç ve beraberindeki NTO Meclis Başkanı Enes Öğünçlü ile birlikte adaylara seçimlerde başarılar diledi.


Nazilli’nin geleceği açısından istihdamın ve yatırımların çok önemli olduğunun altını çizen aynı zamanda Nazilli Ticaret Odası Başkanı olan Gültekin Kılınç, “Nazilli’mizin gelişmesi için yatırımların bilinçli ve geleceğe yönelik yapılması çok önemli. Biz Uğur Grubu olarak elimizden geldiğince geleceğin nabzını tutarak yatırımlarımızı yapıyoruz. Ar-Ge çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor. İstihdam ve iş alanlarının artması açısından Organize Sanayi Bölgesinin bir an önce faaliyete geçmesi için ilk yatırımı yapan ve emek sarf eden ilk firmayız. Bizimle birlikte diğer firmalar da yatırımlarına başladılar.

Birkaç yıl içerisinde OSB’de yeni fabrikalar faaliyete başlayacak. Seçimlerin ardından gelecek yeni belediye yönetiminin de destek vermesi ile Nazilli’mizin geleceğini parlak görmek istiyoruz. Bizler iş adamları olarak, Nazilli Ticaret Odası olarak, Nazilli’de yaşayan birer birey olarak elimizden gelen her çabayı azami ölçüde sarf edelim. Seçimlerde sizlere başarılar diliyorum. Ve Nazilli için her partinin seçimlerden sonra el ele vereceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ve DP’li diğer adaylar hep birlikte işçilerle birlikte öğle yemeği yedikten sonra fabrikadan ayrıldılar.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet BARDAKÇI IP: 81.215.18.xxx Tarih : 12.04.2009 11:35:56

slm ben ahmet bardakçı tüm uğur soğutma personelini saygıyla selamlarım . başta mehmet TAKMAKLI olmak üzere ve uprayt şefleri sy;Mehmet SOĞAT,Ömür TATLI ve Doğan DAL'a daha sonra ise altan esen, gökmen oruç, kenan taş,şadi namlı,ve diğer çalışanların ellerinden öperim. ben ankara zırhlı birlikler okulu eğitim v tümen komutanlığında askerlik yapmaktayım 2008/2009 yılları arasında farikada çalıştım ve uğur soğutmanın kaliteli ve özverişli olduğunu tüm dünya biliyor bunun da her kez farkıında olduğu kanaatindeyim başarılarının devamını diliyorum