31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Ümmühan hemşireye hazin veda

ÜMMÜHAN HEMŞİRE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nazillili hemşire Ümmügül Ülger Karakoç (35), görev yaptığı Nazilli Devlet Hastanesinde bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından bir yıl önce ölen eşinin yanında defnedildi.

16 Eylül sabahı yaşanan kazada yaralanan Ümmühan Karakoç’un çocukları 4 yaşındaki Ali Kemal Karakoç ve 4 yaşındaki Berkay Karakoç’un Trabzon’da bulunan akrabalarının yanında tedavilerinin sürdüğü için cenazeye katılmadılar.

Nazilli Devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen ve Hastane Başhekim Vekili Dr.Fikri Özçetin, Hastane Müdürü Ramazan Özsoy, Karakoç’un 6 yıllık mesai arkadaşları ve aile yakınlarının katıldığı törende Ümmügül Ülger Karakoç son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu törende konuşan Başhekim Vekili Özçetin “Acımız büyük. Allah çocuklarını bizlere bağışladı. Tek tesellimiz bu” dedi.

BABA BİR YIL ÖNCE ÖLDÜ

Nazilli 1 Nolu Sağlık Ocağında Memur olarak çalışan baba Akay Karakoç, geçtiğimiz yıl Ramazan ayında oruçlu iken kalp krizi geçirmiş ve 6 ay boyunca yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra yaşamını yitirmişti. Babanın ölümünün üzerinden yaklaşık 6 ay geçtikten sonra bayram iznini kullanmak üzere memleketleri Ağrı’ya giden Karakoç ailesi, Erzincan yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında anne Ümmügül Ülger Karakoç da yaşamını yitirdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bilindiği gibi; Ağrı'dan Aydın'a gitmek üzere yola çıkan ve Nazilli Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Ümmühan Karakoç (35) yönetimindeki 09 UN 133 plakalı otomobil önceki gün sabah saat 04.00 sıralarında Erzincan-Sivas karayolunun 18. kilometresinde 4 metre derinliğindeki menfez girişine çarparak takla atmıştı. Kazada metrelerce sürüklenen araç da bulunan sürücü Ümmühan Karakoç, otomobilin içerisinde sıkışarak feci şekilde can verirken; araçta bulunan çocukları Ali Kemal (10) ve Berke (4) Karakoç ile akrabası olduğu öğrenilen Ağrı 12. Mekanize Tugay Komutanlığı'nda görevli astsubay Özgür Duru ise yaralanmıştı.

ÜMMÜHAN HEMŞİRE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ÜMMÜHAN HEMŞİRE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ÜMMÜHAN HEMŞİRE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 16:06:05
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 16:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?