29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Unutulan çanta paniğe neden oldu

Aydın Merkez Hükümet Bulvarı üzerinde yaşlı bir kadın tarafından kaldırımda unutulan çanta paniğe neden oldu. Şüpheli paket ihbarı üzerine polis çevrede güvenlik tedbiri alarak hükümet bulvarını inişe göre trafiğe kapattı. Yaşlı kadın çantasını salepçinin nünde unuttuğunu hatırlayınca fünye ile patlatılacak olan el çantası yaşlı kadına teslim edildi. 

Olay bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Halkın yoğun olduğu Aydın Adliyesi ile bir bankanın arasında bulunan salepçi ve arzuhalcilerin bulunduğu Bağ-kur İl Müdürlüğü geçidinde kaldırıma bırakılmış bir el çantası gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polise 'Şüpheli Paket' ihbarı yaptı. Polis çantanın çevresinde güvenlik tedbiri alarak, caddeyi ve ara sokakları boşalttı. Bu arada Hükümet Bulvarı inişe göre trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen Bomba İmha Uzmanı ekipler çantayı fünye ile patlatacakken, kalabalığı gören 74 yaşındaki Şefika Çomak çantasını unuttuğunu fark etti. 

Çantasında anahtarları ve kendisine ait özel eşyalarının bulunduğunu belirten yaşlı kadın “Yaşlılık nedeniyle elimdeki çantayı arzuhalcilerin önünde unutmuşum. Kalabalığı ve polisleri görünce çantamı unuttuğuma fark ettim” dedi. 

Kısa süreli de olsa paniğe neden olan yaşlı kadın ifadesi alındıktan sonra çantasını teslim aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 15:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?