31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Vali Bey kontörüm yok siz beni arayın

Aydın'da, 29 Haziran 2009 da göreve başlayan ve ilginç icraatlara imza atan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, neredeyse günün 24 saati ayakta kalıyor.

Demokrasinin tam manasıyla işlemesi ve dileyen kişinin istediği zaman ilin valisine ulaşabilmesi için cep telefonu numarasını basın aracılığıyla halka dağıtan Vali Hüseyin Avni Coş, bu uygulaması sayesinde her şeyden haberdar olurken, ilginç telefonlarla da karşılaşıyor.

Telefon açanların bazısı numaranın gerçekten valiye ait olup olmadığını kontrol ederken, bazıları ödemeli arama yapıyor, bazıları da valiyi karşısında bulunca, derdini anlatmaya geçmeden önce "Sayın valim kontörüm yok siz beni arayın" deyip telefonu kapatarak daha hesaplı şekilde derdini anlatmaya çalışıyor.

2 Şubat günü vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile düzenlediği basın toplantısında, yöneticilerin ulaşılmaz olmasını engellemek için başta kendi telefonu olmak üzere vali yardımcıları ve kaymakamların cep telefon numaralarını basın aracılığıyla kamuoyuna açıklayan Vali Coş'un telefonları susmaz oldu. Kendisini herkesin aradığını ve toplantıda olduğu zamanlar dışında sürekli telefonlara cevap verdiğini anlatan Coş, zaman zaman ilginç taleplerle de karşılaştığını söyledi.

Halkın kendisini aramasından kesinlikle rahatsız olmadığını ve ilin sorunlarını çözmek için 24 saat ayakta olduğunu belirten Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, şöyle konuştu: "Zaman zaman ilginç telefonlar da geliyor. Bir bayan vatandaşımız aradı. Önce benimle görüştüğüne inanamadı. Gerçekten vali ile görüştüğünü anlayınca 'Sayın valim benim kontörüm az, siz beni arayın' deyip telefonu kapattı. Tabi biz de vatandaşımıza ulaşıp derdini dinledik. Bana göre bu yaşananlar demokrasinin nimetleri. Biz kendimizi halkın hizmetkarı olarak görüyoruz
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 14:34:05
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 16:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?