20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Vali Coş’tan başarıya ödül

VALİ COŞ’TAN BAŞARIYA ÖDÜL

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Yetiştirme Yurdu’nda barınan ve okullarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Aydın Yetiştirme Yurdu öğrencilerine başarılı olmaları ve çok kitap okumaları karşılığında verdiği ödül sözünü yerine getirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz dönemde okullarında başarılı olan ve çok kitap okuyan yetiştirme yurdu öğrencilerini çeşitli hediyelerle ödüllendiren Vali Coş, 2009-2010 eğitim öğretim yılını takdirle tamamlayan öğrencileri 250 TL ve teşekkür alanları da 150 TL para ödülü ile mükafatlandırdı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet’inde hazır bulunduğu ödül töreninde konuşan Vali Coş, “Sizlerden isteğimiz, iyi eğitim görmüş, kendisini geliştirmiş birer fert olarak hayata atılmanızdır. Çok çalışarak başarılı olmanız halinde ödüllendirmeler devam edecek. Bu imkandan yararlanamayan öğrencilerimiz bundan sonra gayret göstererek bu hakkı kazanabilirler. 2010-2011 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sonunda da yine başarılı olanları ödüllendireceğiz. Yeter ki siz kendinize ve ülkemize yararlı birer insan olmak için gayret gösterin, çalışın sizleri hep destekleyeceğiz. Sizlerden isteğimiz iyi eğitim görmüş, kendisini geliştirmiş birer fert olarak hayata atılmanız ve başarılı olmanızdır” dedi.

Aydın Yetiştirme Yurdu öğrencileri adına konuşan 8. sınıf öğrencisi Alihan İnci de, “Takdir ve teşekkür alan öğrencilerin ödüllendirilmesi, bizleri daha çok gayretlendirmekte ve Yetiştirme Yurdumuzun başarı grafiğini yükseltmektedir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından takdir ve teşekkür alan öğrencilere tek tek ödüllerini veren Vali Coş, daha sonra Aydın Yetiştirme Yurdu öğrencileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

VALİ COŞ’TAN BAŞARIYA ÖDÜL
VALİ COŞ’TAN BAŞARIYA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 09:16:01
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 11:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?