31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Vali Coş’tan siyasilere ziyaret

VALİ COŞ’TAN SİYASİLERE ZİYARET

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, bazı siyasi partilerin il teşkilatlarını ziyaret ederek, Aydın’ın sorunlarının üzerine birlikte gitme çağrısında bulundu. Siyasi partileri halkın gözü kulağı gibi gördüğünü ifade eden Vali Coş, siyasi partilerle yakın bir işbirliği içinde olduklarını ve bu durumu daha da ilerletmek istediklerini belirtti.

İlk olarak AK Parti Aydın İl Başkanlığını ziyaret eden Vali Coş, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirterek, demokrasinin bütün kurum ve kuralları ile işleyebilmesi için en başta siyasi partilerin özgür bir şekilde görevlerini yapabilmesi ve faaliyetlerini sürdürebilmesi gerektiğini söyledi. İktidar partisi ve muhalefet partileri ile Aydın'da bu konuda bir sorun olmadığını ifade eden Coş, bütün siyasi partilerle yakın bir iş birliği içerisinde olduklarını kaydetti. Ziyaretlerinden dolayı Vali Coş’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Sadık Atay Vali Coş'un ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

‘AYDIN’IN SORUNLARINI BİRLİKTE KUCAKLAYALIM’

Daha sonra CHP Aydın İl Başkanlığını ziyaret eden Coş, CHP'nin ana muhalefet partisi olmasının yanı sıra Türkiye'nin en eski ve köklü partisi olduğunu hatırlatarak, “Merkezi yönetimin taşra kuruluşlarının yönetim hizmetlerini yürütürken, siyasi partilerin il başkanlıkları ve diğer yetkili temsilcilikleri ile uyum içinde çalışması ve görüş alış verişinde bulunması çok doğru bir yöntem. Aydın'ın meseleleri birlik ve beraberlik içinde kucaklanması halinde daha çabuk çözüme kavuşacağına inanıyorum” dedi.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’un birliktelik çağrısına olumlu yanıt veren CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, ili yöneten yöneticilerin birbirleri ile olan uyumunun Aydın için çok önemli olduğunu vurgulayarak, en çok ihtiyaç duyulanın uyum ve uzlaşma kültürü olduğunu kaydetti.

CHP’nin ardından MHP Aydın il teşkilatına ziyaret eden Vali Coş’u MHP İl Başkanı Hasan Muti, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal ile birlikte bazı partililer karşıladı. Coş burada yaptığı konuşmada, bütün partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, bunun hizmetleri yürütürken partilerden gelecek meşru talepler karşısında kulaklarını tıkayacakları anlamına gelmediğini söyledi. Aydın’ın için her türlü öneriye açık olduklarını belirten Vali Coş, amaçlarının her zaman Aydın’ı bir adım ileriye taşımak olduğunu dile getirdi.

Son olarak DSP Aydın İl Teşkilatını ziyaret eden Vali Coş, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, “Geçmişte yaygın olarak yaşamadığımız manzarayı, bugün Aydın siyasetinde yaşıyoruz. Biz Aydın için gerek DSP olarak gerekse şahsımız olarak devletin bize yüklediği görevleri yerine getirmeye hazırız” dedi.

VALİ COŞ’TAN SİYASİLERE ZİYARET
VALİ COŞ’TAN SİYASİLERE ZİYARET
VALİ COŞ’TAN SİYASİLERE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 13:20:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 21:31:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?