31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Vali Malay, Aydın’ı unutamıyor

VALİ MALAY, AYDIN’I UNUTAMIYOR

Vali Mustafa Malay, bir dönem görev yaptığı Aydın’ı unutamıyor. Aydın eski Valisi Malay, son olarak İstanbul’da gerçekleşen 14. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyehat Fuarı (EMİTT)’ndaki Aydın ve Kuşadası standlarını ziyaret etti.

Kuşadası Belediyesi ile Aydın Valiliği işbirliği ile açılan ve içerisinde Aydın ve Kuşadası’nın yanı sıra Didim, Güzelçamlı ve Akbük’e ait bölümlerin bulunduğu standı ziyaret eden Vali Malay, burada Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel görüştü. Aydın’ı ve Aydınlıları çok sevdiği bilinen Vali Malay, daha sonra EMİTT Fuarı’nda gün boyu kalarak, Aydın ve ilçelerin tanıtım çalışmalarına katıldı ve ziyaretçilere doküman dağıttı.

Şu anda Merkez Valiliği görevinde bulunan Vali Mustafa Malay, turizmin Aydın ve ilçeleri için büyük önem taşıdığını kaydederek, “Yapılan çalışmaları takdirle ve keyifle izliyorum. Aydın’ın, Kuşadası’nın, Didim’in ve diğer ilçelerimizin yeri benim kalbimde ve gönlümde ayrı. Bu nedenle fuarda açılan standı ziyaret ederek, çalışmalara destek vermek için İstanbul’a geldim. Yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Sayın Valimiz ve belediye başkanlarımız başta olmak üzere tüm yetkilileri ve görevlileri kutluyorum” dedi.

VALİ MALAY, AYDIN’I UNUTAMIYOR
VALİ MALAY, AYDIN’I UNUTAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 18:06:04
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 18:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?