30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Vali Malay'a veda ziyareti

Aydın Valisi Mustafa Malay’ı makamında ziyaret eden Aydın Huzurevi sakinleri; kendilerini sürekli ziyaret eden ve önemli günlerde yalnız bırakmayan Vali Malay’a veda etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet ve Aydın Huzurevi Müdürü Emin Dinçer ile ve Aydın Huzurevi’nde kalan yaşlılardan bazıları katıldı.

Ziyaretleri nedeniyle Aydın Huzurevi sakinlerine teşekkür eden Vali Malay, yaşlıların toplumun baş tacı olduğunu ve yaşlılarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Hayatın bazı gerçekleri olduğunu ve yaşlılığın da bu gerçeklerden bir tanesi olduğa dikkat çeken Vali Malay, “Yaşlılıkta Allah'ın bir nimetidir. Bazı insanlar çocuk ve gençken ölüyorlar, yaşlılığı yaşayamıyorlar. Hayat geçicidir. Önemli olan sağlık ve hayatta başkalarına faydalı olabilmektir. Sizler bu yaşınıza kadar vatanınıza ve milletinize hizmet ettiniz. Şimdi dinlenmek ve istirahat etmek sizin en doğal hakkınız. Yaşılar bulundukları ortama neşe ve huzur getiriyorlar. Nerede yaşlı varsa orada huzur vardır. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Ziyaretine gelen yaşlılarla tek tek sohbet eden Vali Malay, yaşlılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretin sonunda Aydın Huzurevi sakinleri Aydın hatırası olarak Vali Malay’a çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 13:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?