31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Validen huzurevi ziyareti

VALİ COŞ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, "Yaşlılarına, engellilerine ve düşkünlerine giderek daha iyi ölçüde hizmet veren bir ülkeyiz" dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Aydın Huzuevi'nde kalan yaşlılarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi. Vali Coş'a huzurevi ziyareti sırasında Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet eşlik etti.

Yaşlıların huzur ve mutluluk içerisinde yaşamlarını sürdürmeleri çalışmaları yaptıklarını açıklayan Çenet, "Yaşlılık Asla hayatın bittiği anlamına gelmiyor. Tam aksine yaşlılık hayatın en Güzel ve verimli yılları olabiliyor. Met yüzden toplum olarak yaşlılarımıza sahipler çıkmak zorundayız. Gençlerimize yaşlıları saymayı, sevmeyi ve hatırlamayı öğretmeliyiz. Özellikle onların dualarını almalıyız Deneyim ve tecrübelerinden dersler çıkarmalıyız" dedi.

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, "81 vilayet içerisinde en uzun ömürlü insanlar Aydın içerisinden. Güzel Aydın'ımızın havasından, incirinden, zeytininden ve zeytinyağından olmalı. Bizimde Belediye olarak görevimiz yaşlı insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, üzerimize düşen görevleri yerine getirmektir. Bugün burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Yaşlıların her gün hatırlanması gerektiğini söyleyen Vali Çoş ise,

"Biz burada bir aile toplantısı yapıyoruz. Sizin şahsınızda ilimizde yaşayan üyeye yaşlılarımıza sevgilerimizi, saygılarımızı ve iyi dileklerimizi iletiyoruz. Sizlerin toplumumuzun en değerli unsuru olduğunuzu, sizlerin geçmişte yaptıklarınıza şükran borcumuz ve bugün varlığınızın da bizim için bir teminat olduğunu, tecrübelerinizden de ders alarak istifade etmek istediğimizi bu vesileyle bir kez daha ifade ediyorum. Biz sosyal devlet olmanın gereğini yerine getiren devletlerden birisiyiz. Yaşlılarına, engellilerine ve düşkünlerine giderek daha iyi ölçüde hizmet veren bir ülkeyiz. Bugün normal yaşlılarımıza değil, özürlü yaşlılarımıza da hizmet veren tesislerimiz var. Biz sizlerin rahatı huzuru için devletimizin kurduğu sistemin çalışması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Belediyelerimiz, Özel İdarelerimiz destek veriyorlar” şeklinde konuştu.

Kendileri icin hazırlanan konseri dinleyen yaşlılar , zaman zaman söylenen şarkılara eşlik edip, çok güzel eğlendiklerini ifade ederek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ettiler .

VALİ COŞ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ
VALİ COŞ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 12:05:04
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 17:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?