20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Vali'den ilk açıklama

VALİ COŞ’TAN YANGIN AÇIKLAMASI

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Polisevi’nde meydana gelen 3 kişinin öldüğü ve 12 kişinin de yaralandığı yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Aydın Polisevi’nin zemin katında bir yangın meydana geldiğini anımsatan Vali Coş, “Binanın altında bulunan atış poligonunda atış faaliyeti yürütüldüğü esnada biriken barut gazından kaynaklanan bir patlama ve esnasında bir yangın meydana gelmiştir. Bu yangında maalesef 3 arkadaşımızı kaybettik, 3 arkadaşımız şehit oldu ve 12 arkadaşımızda yaralandı. Bunlardan ikisinin durumu ciddi. Durumu ağır olanlar İzmir’e sevk edildi ancak hayati tehlikeleri yok çok şükür. Yaralılarımızın da tedavilerine devam ediliyor” dedi.

Bütün Aydın’a, polis ve güvenlik teşkilatına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Coş, “Olayda hayatını kaybeden arkadaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybeden arkadaşlarımızdan 2’si güvenlik mensubu ve 1’i de görevli personeldir. Olayla ilgili değerlendirmeyi teknik ekiplerimiz yapıyor. Yangının boyutları, nerden kaynaklandığı ve yangınla ilgili gerekli tüm çalışmalar yapılıyor. Bize ifade edilen ilk bilgi atış faaliyeti esnasında biriken yoğun barut gazından kaynaklandığı belirtildi. Olay patlama ve arkasından yangın şeklinde cereyan etmiş. Uzman arkadaşlarımızın savcılarımızın nezaretinde yapacakları çalışmanın ardından kesin sonuç ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.

VALİ COŞ’TAN YANGIN AÇIKLAMASI
VALİ COŞ’TAN YANGIN AÇIKLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 18:45:03
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 18:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?