20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Valiler buluştu

Manisa Valisi Celalattin Güvenç, Aydın Valisi Mustafa Malay’ı makamında ziyaret etti. ‘Ağabeyimiz’ diye hitap ettiği Aydın Valisi Mustafa Malay’dan övgüyle söz eden Manisa Valisi Celalettin Güvenç, ziyaretin temel amacının nezaket ziyareti olduğunu, Vali Mustafa Malay’dan sonra Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faik Canbolat’ı da ziyaret edeceğini söyledi.


Aydın Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, İzmir Vali yardımcısı Ömer Karaman, Karayolları Bölge Müdürü Erol Altun, Aydın Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Zeynel Ilıca, Aydın İl milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar da katıldı. Yıllar önce Mustafa Malay’ın Şırnak Valiliği sırasında Malay’ın emrinde Beytüşşebap ilçesi kaymakamlığında bulunduğunu belirten Manisa Valisi Celalettin Güvenç “Sayın Valimiz Mustafa Malay, bizler için bir ağabeydir. Sürekli tecrübelerinden ve yol gösterici fikirlerinden istifade etmişizdir. Bu nedenle bizlerin yanında değeri büyüktür” dedi.


Celalettin Güvenç ile Erzurum Valiliği sırasında halef-selef olduklarını ve kendisini çok sevdiğini kaydeden Aydın Valisi Mustafa Malay, genç meslektaşına Aydın’ın sembolü efe, incir, zeytin ve pamuk figürlerinin bulunduğu şilt takdim ederken, ayrıca aydın incir ve zeytinyağı hediye etti. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 19:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?