20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Vergi Haftası etkinlikleri

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, 23 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Geleceğin yöneticisi gençlerin vergi konusunda bilinçlenmelerine özem önem verdiklerinin altını çizen Mesut Yılmaz, “Bu kapsamda İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenecek İlköğretim Okulları ve Liselerde Başkanlığımızca görevlendirilecek Vergi denetmenleri tarafından konferanslar verilecek. Ayrıca Mart ve Nisan aylarının devlet gelirleri açısından önemli aylar olduğu ve devletimizin temel gelir kaynağı olan verginin belleklerde yer etmesini vurgulamak amacıyla ve mükelleflere gerçeği yansıtacak şekilde beyanda bulunmalarının performansları açısından önemli olduğunun hatırlatılması bakımından gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Yılmaz; Aydın Vergi Dairesi’nin mükellef haklarını kendine ilke edindiğini belirterek, vergi kanunlarına gönüllü uyumlarının geliştirilmesi ve mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına özel önem verdiklerini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 11:43:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?