20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Vergi Haftası kutlaması etkinlikleri

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Aydın'ın Koçarlı İlçesi'nde başarılı çalışmalar sergileyen oda başkanları ödüllendirildi. Düzenlenen törende oda başkanları ve esnaflar her geçen gün değişen yasa ve yönetmeliklerden dert yandılar. 

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Koçarlı Mal Müdürlüğü ilçede kurum ile esnaf arasında köprü vazifesi oluşturdukları ve verimli çalışmaları dolayısıyla Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Gökçen, Şoförler Odası Başkanı Necdet Şengül, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Ünal'a ve bazı esnaflara teşekkür belgesi verildi. 

Koçarlı Malmüdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan Mal Müdürü Nevzat Çoban, mükellefle kurum arasında köprü vazifesi oluşturan oda başkanlarına teşekkür etti. 

Esnafın zor günler geçirdiğini ve vergi kanunundaki aksaklıkların değiştirilmesini isteyen Koçarlı Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gökçen, “Maalesef ülkemizde vergi konusunda ciddi adaletsizlikler yaşanıyor. Bence yakalanan herkesten değil, kazanan herkesten vergi alınmalıdır. Öncelikle ekonomide istikrar istiyoruz. Bu gidişat değişmez ise, ayakta duracak esnaf kalmayacak. Vergi toplaması da çok güç durumlara düşecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 17:03:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?