20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Yangına esnaf müdahalesi

ARAÇ YANGININA ESNAFLAR MÜDAHALE ETTİ

Nazilli’de hareket halinde olan bir araç elektrik kontağından çıkan kıvılcım ile alev aldı. Araçta bulunanlar çevredeki esnafın yardımıyla dışarıya çıkartılırken, yangına ilk müdahale edenlerde yine esnaflar oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kasım Küçük(57) yönetimindeki 09 PZ 482 plakalı otomobil hareket halindeyken motor kısmında elektrik kontağından çıkan kıvılcım ile alev aldı. Atatürk Bulvarı Hürriyet Eczanesi önünde seyir halindeyken aracının motor bölümünden duman çıktığını fark eden sürücü, otomobili durdurarak dışarı çıktı. Sürücü Küçük, olayın şokunu yaşarken çevredeki esnafların araçlardan temin ettiği yangın söndürme tüpleriyle erken müdahalesi ile yanmaktan kurtarılan araç, çevredeki esnafların haber vermesi ile itfaiye ve polis ekipleri gelerek yanan araca müdahale etti. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile araç yanmadan söndürüldü.

Aracın LPG’li olabileceğini göz önüne alan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Olayın meydana geldiği cadde trafiğe kapatılırken, itfaiye ekipleri kısa sürede sönen yangını soğutma çalışmaları başlattı. Çalıştırılamayan araç daha sonra itfaiye eri ve otopark görevlisinin yardımıyla yolun kenarına çekildi. Daha sonra olay yerine gelen çekici ile araç olay yerinden alındı.

ARAÇ YANGININA ESNAFLAR MÜDAHALE ETTİ
ARAÇ YANGININA ESNAFLAR MÜDAHALE ETTİ
ARAÇ YANGININA ESNAFLAR MÜDAHALE ETTİ
ARAÇ YANGININA ESNAFLAR MÜDAHALE ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 14:28:00
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 14:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?