20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Yeni evli çifti kaza ayırdı

YENİ EVLİ ÖĞRETMEN ÇİFTİ KAZA AYIRDI

Aydın'ın Germencik ilçesinde, düğünden dönen öğretmen gelin ve damadın bulunduğu araç takla attı. Damadın hayatını kaybettiği kazada gelin ağır yaralandı.

Öğrencilik yıllarında tanışan ve Germencik'te öğretmenlik yapan Selman Keskin (25) ve Aydan Gümüşay (25) önceki gün kız evi olan İzmir'in Aliağa ilçesinde ve dün akşam erkek evi olan Denizli'de düğün yaparak dünya evine girdi. Düğünün ardından görev yerleri Germencik'teki evlerine gelmek için Keskin'in kullandığı 20 B 2524 plakalı araç ile yola çıkan yeni evli çiftin içinde bulunduğu araç, Ortaklar beldesindeki dört yol kavşağına geldiğinde orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan araç takla

atarak yere düştü.

Kazada ağır yaralanan damat Selman Keskin ambulansla Aydın Devlet Hastanesine, gelin Aydan Gümüşay da Atatürk Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Acil Serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılan Selman Keskin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı.

Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavisine devam edilen Aydan Gümüşay'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ARKADAŞLARI ŞOK YAŞADI

Balayına bile gidemeden kaderin ayırdığı gelin ve damadın üç yıllık öğretmen olduğu, kazada hayatını kaybeden Selman Keskin'in Mehmet Hüseyin Öncel İlköğretim Okulu'nda, Aydan Gümüşay'ın da Adabelen İlköğretim Okulu'nda görev yaptığı belirtildi.

İzmir ve Denizli'de yapılan düğün törenlerinin ardından balayına çıkmadan önce öğretmen olarak görev yaptıkları Ortaklar beldesindeki evlerine dönen Selman Keskin ve Aydan Gümüşay'ın trafik kazası geçirdiğini öğrenen akraba ve arkadaşları yeni çiftin tedavi altına alındıkları Aydın'daki hastanelere koştu. Keskin'den gelen acı haberi öğrenen yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

Gümüşay'ın tedavisinin devam ettiği Atatürk Devlet Hastanesi önündeki tedirgin bekleyiş ise halen devam ediyor. Ailesi ve meslektaşları Gümüşay'dan gelecek sevindirici bir haberi bekliyor.

Bu arada arkadaşlarının gelin ve damadın düğünden önce kendilerine verdiği davetiyeleri ellerinde taşıdığı görüldü.

Kazada hayatını kaybeden gelin ve damadın düğün davetiyelerinde şu ifadeler yer alıyor: "Gördüm diyebilseydim eğer gördüğümü, hiç kimse inanmazdı hayal derlerdi. Bilseydiler sende neler gördüğümü, yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal değil gerçek. Biz bu gerçeği beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz."

YENİ EVLİ ÖĞRETMEN ÇİFTİ KAZA AYIRDI
YENİ EVLİ ÖĞRETMEN ÇİFTİ KAZA AYIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2011 Pazartesi 16:49:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asi güzel IP: 88.251.0.xxx Tarih : 21.07.2011 23:41:27

allah mekanlarını cennet eylesin yakınlarına  sabır versin mevlam ahırette birleşmeyi nasip eylesin